Mummorage

26.05.2013 - 23:04 / n0rre.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hetkellinen rage, ja ei en halua lahdata kaikkia Ulla Taalasmaita

heti heidät nähdessäni, joten ei huolta kaverit.

Kategoria: Yleinen.6 vastausta - “Mummorage”

 1. merlin Kirjoittaa:

  SIELUNTOVERI!!! mummot on ihan kauheita. kerran oltiin porukalla parvekkeella joskus klo 23 ja juteltiin normaaliin ääneen ja bongattiin joku mummo pihalla hortoilemassa aamutakissa. sit se näkee, että me toljotettiin ja se alko huutaa, että me valvotetaan sitä, vaikka tää ulla taalasmaa asui kaukaisemmassa kerrostalossa.. mummot on outoja.

 2. n0rre Kirjoittaa:

  Niin on ಠ_ಠ Alan oikeasti epäillä että ne kaikki elää jossain vanhojen aikojen aikakapselissa ja on superhämillään aina siirtyessään nykyaikaan kun on liian hapokasta..

 3. Maxxu Kirjoittaa:

  :DD Awwn. Tuo mitä sanoit ja piirsit on kyllä too accurate to ignore. <3

 4. n0rre Kirjoittaa:

  Haha kiitoksia :’D

 5. SateenkaariKuutti Kirjoittaa:

  Oon edelleen niin katkera siitä, kun ekana koulupäivänä Tampereella menin hankkimaan itelleni bussikorttia ja edessäni oli kirjaimellisesti satoja ihmistä jonossa ennen mua. Jono oli numerossa 200, eli mun piti odottaa että alkais se uus rundi 500:n jälkeen, kun mulla oli nro 021. Meni yli kolme tuntia kun mun vuoroni sitten koitti, ja juuri ovesta sisään painellut mummeli, jonka vuoronumero oli 210, paineli mun vuorollani kassalle ja arvaa käskettiinkö mun ensin tsekata mun lappuni päivämäärä sen mummon sijaan, joka ei vittu jaksanut venata sitä samaa miljoonaa tuntia että se vuoro tulis, vaan vitsaili sen sijaan kassalla sitä, kuinka pitäi ostaa uudet lasit kun nämä vanhat ei enää toimi niin hyvin ja hih hih :——)))))) Se rouva ei ollut ehtinyt ees alottaa sitä asiointiaan siinä kassalla, mut ne käski mun silti odotella, vaikka kyllä tarkistivat mun lapun joka ylläri pylläri oli ihan aitoa tavaraa.

  Kyllähän sitä ikä ihmisiä kunnioittaa haluaisi, mutta OIS TIETTY KIVA SAADA SAMANLAISTA KOHTELUA TÄNNEKIN SUUNTAAN VASTAPALVELUKSI eikä aina vedota ikään kun ei ite jaksa odotella ja sitten valitetaan, kuinka nuorisolla ei ole kärsivällisyyttä etc..

  Kauheat aggressiot herää vieläkin, kun vain muistelee.

 6. n0rre Kirjoittaa:

  Tämäpä, mummot on salaisia diktaattoreja omassa mielessään että jos ei kieli kostu pyllyä vasten niin ollaan vaan rollaattoreiden tiellä c:

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus